Tuesday, July 19, 2011

sembilanbelas

sumpah tak pernah bayang hidup aku akan jadi puluhan tahun depan T_T . ada sikit keterujaan tapi lagi banyak rasa takut. takut sebab of coz la makin TUA! takut jugak sebab banyak benda yang tak dapat dicapai lagi. kononnye cita2 tinggi, tapi 1 haram pun tak capai lagi. kuikui

benda yang teringin sangat nak capai before doploh:


  • dapat lesen kereta. haaa, sadis kan?? umur sembilanbelas takdak lesen lagi. dulu lepas SPM sombong nak kerja dulu, then sekarang da tak de masa nak amek lesen. padan muka kau
  • pointer maintain macam sem 3. kalau dapat lebih dah syukur habis la. yang ni benda wajib nak capai. kalau tak dapat POTONG JARI. HARHARHAR (kiddin)
  • achieve sumthing. samada dalam bidang muzik, (pergh, ayat cam ye2 je xD) MC, or penulisan
  • buat muka sehabis cute tok memperdaya ibu belikan kereta LAGI BEST (refer iklan viva ok) sebab kereta pertama yang mesti dibeli ialah ferrari merah. kalau orang hadiahkan kereta tak la terkubur je hasrat nk beli ferrari merah tu. baik punye strategi. hehe
  • lepas dapat BABY NIKONG 3100, nak belaja sunggoh2 amek gamba :) and nak jadi expert terus
  • haha ni lawak. nak jadi faymes seantero UNIVERSITI -..- 
  • nak lawan tokey besa CIK ZIERA ZAIN. nak jadi model gak lah. haha. lai - lai, ade tak nak model hidung kembang? meh offer kat aku meh
  • last but not least, nak kumpul duit sendiri and pergi UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE!!! harap yang ni dapat la. nafsu, jangan hasut aku shopping tahengat.                    p/s : AMARAN KERAS KEPADA NAFSU SENDIRI

3 comments:

Ayuu R'zad said...

akuuuuu nak jugakkk shark! HAHA.
kelakorr.

semoga berjaya shark :)

Noor Liza said...

Haha. semoga kita semua sama-sama dpt pergi USS ! yeahh ! :D

.shark.grown.up. said...

hehe amin, harap la sampai ke USS :)