Wednesday, August 4, 2010

PENCURIK!!!




pade suatu hari aku saje je mengajukan soalan nih kepada rakan - rakan seperjuangn aku,,

"kalau hari ni HARI MENCURI SEDUNIA".. ape yang akan awak curi dari saya?



seri ayu ruhaizad : bakat - bakat awak,,klau saye lelaki saye nk curi hati awak..hee

encik E : firstly mestila hati..brang laen2 senang je nak amek tapi hati hanye Allah yg tahu (auch!)



eca amin amar : tak nak mencurik,, bedose,, haha,,tak pasal2 orang benci aku,,

liesa rosmin : saye nak hidung kamoo,, da la mancung hehe (sumpah x)

icha the kamben : otot muscle awak :)

ziera the gojes : ko mane ade harte haha (KEJAM!)

sakinah miswan : saye nak kamu nye kenakalan Hee:]

paeh : rambut kamu (er bukan bermaksod dye penah nmpak rambut aku tp tyme tu dye sedang botak ok)

nazrul azim : ur phone

zuyyin juhari : T kau (terlalu sensored tok ditayang ye anak2)

sarmina : selendang hitam n maskara grr amacam haha

athirah azman : ur mouth :)

ni je la yang aku anggap kawan sejati,,
biar pown aku hntar text yang paling merapu dalam dunie diorng sanggop reply balek (yela mane nk ade hari mencurik sedunie an),,
tengs alot KAWAN,,

dari sini jugak kite boleh nampak same ade orang tu memang jujur dengan kite o sekadar dipinggiran,,eh,, sekadar nak amek kesempatan,,

but people,, aku tak nak judge korang ok,,
bagi aku korng da jadi yang tebaek tok aku,, ARIGATOH!

to mr.E awak da curik hati saye pown,, opss

mereka sudah respond,, anda bagaimana??
haha

1 comment:

Nur Sakinah said...

hehe ! yes yes ! anda mengaku ! wee ~