Thursday, July 29, 2010

wear all black (^_^)v

**kredit 2 sarmina coz dye r jd maknusie photo tok ari nih**


goal pegi kelas ari nih adelah untuk show off yg aq pown boley jd anggun can sista aq :))

~kelas intro 2 computer sunggoh2 tak best ari ni,,~
rmai jugak yg ponteng kelas arini,,ish2,,

kitorng sendiri pown datang kelas lmbat (tah nape sejak isnin PAK CIK2 BAS SERANAS cam mogok je)

haram tak nmpak 1 bas pown,,dkt seam gak r tepacak kt tepi jalan 2,,
lastly ktorng decide nk nek cab je (mudah & efisyen tp merabak kan poket korang)

AFTA CLASS~
bekobar kobar nk dok dlm LT2 nk tgok sume wear black,,

*TING TONG*(bunyik phone aq bile msg msok)
"klass socio batal"
ADOI,,,sume klass batal arinih,,
misi untuk show off terkubur begitu saje =.="

semua org sudah memaki hamun org yg invite dyorng pakai all black (aku lah org nye 2 :P)
but somehow ktorng hepi2 gak pas 2,,
*merayap ke SACC mall* (hobi baru aq dikala tak de kelas)

sebelom melangkah pergi mnigglkan unisel,, FAIZ nmpk aq n sedikit terbeliak mate beliau ye,,
huhuh,,
gossip tersebar dengan pantas ke telinge berkarat sista ku itu,,

sepantas alam beliau msg aq,,
"weh PAIZ cakap ko THE GOJES no.2
**sesi kembang seketika,,**

ok2 teros ktorng pegi ke destinasi asal,,
makan2 tyme,,
n ktorng pg ke syed,,

**ABC secawan bersamaan dengan nasi berlauk ayam***
mak ai,,
sumpah tak kan jejk lg kedai hagham 2,,




~tak exklusif mne pown natang nih,,tp sumpah aku habes kn~

1 comment:

Nur Sakinah said...

nak sikit abc tu!!!!