Friday, May 11, 2012

family pinjaman ;)

Assalamualaikum. fuhh, sorry, agak lambat post story MTS tok sesi kali ni. straight to Ampang point, fasilitator untuk kali ni tak ramai. cuma 28 orang je but seriously, I learned alot from this semester. yess, ALOT :)

MTS kali ni sama macam yang lepas - lepas, dimulakan dengan Bismillah eh, dimulakan dengan kursus induksi which is untuk menguji & memantapkan kerjasama sesama kitorang. haish, penat lah, boleh tak the pictures do the talking? orite
on the way nak main cattle balancing. terharu bila group kitorng je lepas main game ni. MAMPU? :P

aktiviti "rumah dan ladang" 
sorry, gambar masa induksi tak banyak. semua bz join aktiviti kan. malam terakhir induksi tu kitorng dibawak entah kemana sampai 2jam dalam bus. padahal kat Meru je pun. ngeh ngeh. sesi night walk malam tu memang terbaik wook. pe perasaan korang bila kena masuk hutan, then barang amanah dia is BAWANG PUTIH? bagi yang tak familiar dengan cerita cerita hantu, bawang putih digunakan untuk menghalau hantu. so korang faham faham sendiri lah macam mana KESARNYA kawasan kitorang pergi tu. andd again, sorry, tak ada gambar. phone, camera semua kena amek. sobs :'(

after berpenat 2hari ikut induksi, akhirnya kitorang diagihkan kepada beberapa exco. aku dapat exco apa? EHEM! macam biasalah, EXCO PROTOKOL *music VIP masuk*




exco sengal sepanjang hayat :) *yang tengah tu TAKE NOTE YE!*

fuh, entah apa susuk aku pakai sampai 3kali ha jadi protokol. nasib lah aku sayang kerja ni. eceh :') lepas je dapat tau exco apa kitorng dapat, perkara first yang kitorng buat ialah.... JENG JENG JENG. ok fine, tak suspen. kitorng jadi bahan uji kaji senam seni oleh si mamat tengah tu





yee, ni lah yang korang buat setiap pagi tu. kitorang test dulu tau ;P

tapi tak lama mana pun. pancit mak menari banyak banyak ni. fuhhh. lebih nye karoks jelah
setting baekk punya



aku ni sebenarnye mana lah pandai sangat merepek. kita straight jelah ea. dalam masa seminggu MTS aku paling percaya 2orang ni. selalu ada time susah senang. diorang ahli PROTOCOL RANGERS. sorang tak ada, rasa tak complete. presenting, DAYAH MUSA





she's a very good assistant. and sebenarnya dia lagi layak jadi ketua. bukan aku. segala orang2 penting, dia nilah yang call. manusia paling tahan kena maki. sayang kau kuat kuat. meh sini hug sikit

ni lagi sorang budak bertuah ni. kesian dia, awal2 join lagi dah kena pegang 2 exco penting. but u did your best Haikal. tak susah nak ajar kau, sebab kau dengar cakap :P partner in crime dalam merepek, cumanya aku tahap rendah lagi lah. nice to know you


Alhamdulillah, sepanjang MTS, adik adik semua sporting, dengar cakap lah. aku rasa macam relax sikit lah sem ni. tak payah nak buat muka ketat ke hape. semua jenis2 dengar cakap and peramah. ramai yang hot tau u'olls. kalah ai. (perasan pulop) 


pack tak pack lah dewan kann. hehe
sejuk je tau hati ai tengok ramai yang berjemaah ni :')


last but not least, thanks to all fasi yang sanggup kobankan cuti sem untuk buat benda2 macam ni. really appreciate it  :) yang penting, makan kena berjemaah. kan? kan? kan? hehe. till then, xoxo :3







4 comments:

Killa92 said...

:)

Killa92 said...
This comment has been removed by the author.
Seri Ayu said...

okay bila tengok best gilakkk.
teringin nak segroup dgn kau shark :')


kat tempat gua takde benda cmni. ke aku yg tak nak involve?

krik krik

.shark.grown.up. said...

hehe. eh, aku rasa uitm lg banyak kot benda2 mcm ni. try tnye sape2