Friday, March 23, 2012

untuk yang terakhir kalinya

Assalamualaikum. fuhh penat yang amat sangat minggu ni. tak putus - putus pulak tu kerja datang menjengah.
Alhamdulillah, kerja kerja event semua dah selesai dengan jayanya. tinggal tumpu kerja kerja S/U dan jugak hadap final exam.

as you guys noe, aku dilantik jadi Project Manager untuk event kali ni. FCM SHINE OF HOPE namanya :) berlangsung selama 3hari 2malam kat Kg. Sungai Haji Dorani, Sabak Bernam. lepas dah habis event, rasa dia mmg tak boleh describe guna ayat. susun ayat indah mana pun tak tersampai maksud dia. 




event kali ni boleh aku banggakan sebabnye, dari proses type proposal, hantar sponsor, push orang, handle protokol, set tempat, kerja kerja kuli dan seangkatan dengan nya, aku telibat secara langsung. ULANG SUARA, SECARA LANGSUNG YA! secara langsung sampai mata tak stop stop nanges bila proposal kena reject, hati debar debar bila kira duit tak cukup2, mata nanges lagi bila dapat tau ramai against aku T___T.
sumpah, yang paling penat part menangis lah. yang lain masih ok lagi. Alhamdulillah sekali lagi, aku dapat kawan2 yang mampu topang cela cela cacat aku sampai tak keterlaluan aku katakan, nampak sempurna pada dasar mata. Terima kasih AWAK, AWAK, AWAK, AWAK, AWAK, AWAK, dan AWAK yang tolong balas komen kat FB yang sangat mcm haremm. tak lupa jugak untuk yang sama sama menapak sampai tingkat 14 bangunan SUK semata nak cari sesuap nasi, sponsor. :)

untuk yang bekerja keras masa kat Kg Sungai Haji Dorani pun, berbanyak terima kasih aku ucapkan. dalam sibuk sibuk bergelumang dengan heksaimen, korang dapat gak turun join. sumpah aku terharu. cuma ingatan bersama, tak perlu kata belakang. hati aku dah kebal segala rasa. ini SUMPAH SIRIUS. kata depan depan  lagi berkat doe :)






*gambar tak ikut susunan. harap maklum*

penutup kata, aku serik jadi ketua untuk kepala yang sangat banyak. SEKIAN :)

2 comments:

KinaMissOne said...

nak kain batik shark buat :))

.shark.grown.up. said...

alamak, ibu syg saya dah cop lah. next time ea, shark buat kina punye :)