Friday, November 4, 2011

gula hati


Assalamualaikum. last Deepavali  memang satu Malaysia cuti kan. so masa yang ada dihabiskan dengan dating with the gula gula hati :) perjalanan awalnya aku sendiri. dalam KTM tiba tiba Dhania text kata dalam ladies coach. melilau mata mencarik tapi dia dalam coach lagi satu. *noob gila bila mati mati ingat ladies coach ada satu je. haha

sepatutnya pertemuan kedua ni berlaku pada 22 november sempena pertemuan pertama katanya. tapi as a student, memang tak dapekk lah nak nolong kalau 22 november tu hari kuliah. pertemuan kedua, celah Mid Valley sebab bumi Kajang sangat lah jauh ye. kali ni LEBIH ramai la dari hari tu. anddddd first time jumpa Ayuu lepas keluar dari kem dulu. heksited gila! Hazim from company Charlie pun join jugak and Alhamdulillah boleh get a long. orang kata apa? ada kimia? haa, gitu lah kot :) btw, let the pictures do the talking yaw!

master mind dalam hal ni, pakcik Nasu with Liesa :)

the gadis : shark, Ayuu and Dhania

unfair sebab Hazim tak nampak :(

ni cuma sekadar angka ye. tak lebih daripada tu. tehehe

selalu jumpa mesti end up jadi minachi. gossip memanjang

all of us :)

sorry, keadaan connection tak mengizinkan nak share gamba banyak banyak. connection pun ada jealousy issue. ingatkan manusia je. haha. harap faham la ape je kitorang buat hari tu. lepak ----> gossip ---> bowling ---> gossip lagi ---> group hugs (ehem, perempuan dengan perempuan je k)

sangat ohsem bila dapat jumpa sekali sekala macam ni kan? dulu time hari hari jumpa, korang lah kawan gaduh aku, kawan tido aku, kawan kena denda, kawan semua benda lah senang cerita. bila masing masing dah jauh, serabai rasa rindu tu datang. tahun tahun lepas ni mintak mintak lah ramai lagi yang follow ek.

p/s : jika ukhuah yang terjalin ni ikhlas, InyaAllah sampai mati pun kita tetap bersahabat. eh, lupa! selamat dapat pointer terbaik kawan kawan di UiTM :)

3 comments:

Addin said...

baru tau juga ladies couch tu ada lebih dari satu. hehe

ayuyuuu :) said...

owhh rinduuu balik dahhhh :')

.shark.grown.up. said...

hehe tu la kan. rasa mcm hari2 naik tapi tak perasan ad lebih dari 1 :)
ayuu : rindu kann?? :')