Wednesday, November 2, 2011

dah lama tak merasa ^^

Assalamualaikum. ye, terimakasih ayuu sebab tag. nak jawab la ni. sat noe,


soalan cepumas berbunyik :

1) Panggilan untuk anda di rumah?
  • ramai panggil kak ngah
  • jarang panggil shark
  • kadang kadang panggil botak ( err.. mungkin sebab suka sangat tengok cerita juvana kot. haha, cover baik punye)
  • kalau nak kena panggil la hoi :)
2)sekarang belajar peringkat mana dan course apa?
  • Alhamdulillah, sekarang otw completekan diploma dalam bidang communication and media. phewitt sikit!
3) seronok dengan dunia anda sekarang?
  • boleh la
  • bila datang time seronok memang tak hingat la
  • bila datang time sedih pun tak beringat jugak
  • overall, terima je semua benda yang jadi :)
4) upload gambar besfriend anda. tak kisah banyak manapun.
-..-, ok2 gurau2. hehe. ni la senarai bestfriend itew  

    5)hadiah ulangtahun paling sweet anda pernah dapat.
    • dapat bunga kot. tapi time tu bukan ulangtahun :)
    • dapat semua benda yang ditunjuk masa shopping :D 

    6) Pendapat tentang follower dalam blog sekarang.
    • very supportive
    • masih setia walau cerita tah pape
    • masih setia jugak even jarang updateterima kasih semua
    7) lebih prefer makan yang mana : ikan atau ayam.
    • ayam! hehe
    8)  prefer dengar yang mana : english song/kpop/nasyid.
    • semua pun boleh layan
    • tapi kpop, sorry. tak masuk la
    9) first thing-to-do bila buka internet.
    • check facebook
    • even da ada twitter tapi facebook tetap chenta pertama 
    • then buat2 la bukak email ke buat keje ke bila abah da pandang semacam. boleh praktik benda ni :)
    10)  prefer mana : produk tempatan/ luar negara.
    • depend on kualiti dia la.
    •  selalu pakai tempatan je. tak banyak duit lah dik non
    11) pendapat tentang saya yang tak seberapa ni.
    • kawan yang sangat memahami
    • rajin melayan otak gila babs aku
    • kau je faham ayat puitis konon aku tu


    ok, 11 soalan tok follower pulak :)
    1. lahir tahun bila & apa yang best time zaman korang tu?
    2. sekarang belajar tahap mana and course apa?
    3. lebih prefer naik public transport ke kenderaan sendiri?
    4. berapa jauh anda pernah merayap sorang sorang?
    5. ciri bestfriend yang dicari cari?
    6. apa yang ada dekat perempuan tapi tak de dekat lelaki?
    7. apa pulak yang ada dekat lelaki tapi tak de dekat perempuan?
    8. benda extreme yang pernah anda buat?
    9. apa pandangan tentang politik negara kita?
    10. blog ni ok ke tak?
    11. pandangan tentang tuan empunya blog ni?

    sila lah jawab ye :)
    killa92
    konklusi nurul
    seriayu
    kina miswan

    terima kasih daun keladi :)


    5 comments:

    ayuyuuu :) said...

    terima kasih jawab tag sayang!

    hehehe. lupe letak peraturan. tak bleh tag saya smeula. hehehehhe/


    adoyy. se

    Killa92 said...

    uhu kene jawab lah ni? ngee

    .shark.grown.up. said...

    haha, ala ayuu, tak bagi tau awal2.
    hehe, ye killa, kena jawab :D

    shazwanazizan / wanblur said...

    nak jawab yg ner>> x penh tag2 nie

    .shark.grown.up. said...

    jwb yg bawah tu la :)