Monday, August 8, 2011

blogger bercinta terus jadi cliche

aku perasan 1 benda ni. da lama tapi aku malas nak ulas je. sebab baru baru ni aku pun terkena virus cliche tu.
blogger yang start bercinta mesti sebok dok update kisah chenta. buta buta semua benda dok cerita kat blog. memang la blog kau sukati kau, tapi takpayah la nak cerita sampai dalam2 kain kan. think before you write ok?

hari ni aku nk mintak permission nak jadi cliche lagi. sebabnye, esok 100th days dengan pakcik boncet tu. macam lama tapi rasa cam kejap je. da la, tak nk ulas banyak banyak, nanti sorang2 batal pose sebab muntah muntah kronik :X


untuk encik asyraf sayang,

  • saya carik pasal awk pandai je bodek balik
  • saya cengeng awk bagi spirit jadi terus kuat
  • saya menggelabah awk slambe unta je

4 comments:

Ayuu R'zad said...

auwhh sweet saje.

blogger bercinte? HAHA. betul, kdg2 ble post bnyk cerita boleh jd annoying sangt. to kalau post skali dua, jd sngt sweet ble bce. :)

semoga kekal dengannya shark, aminn

.shark.grown.up. said...

amin :) insyallah, nanti kalau shark da start post byk2 pasal dia ayu ingat kan ea. hee :)

KinaMissOne said...

Wahhh ! Tahniah atas kebahagiaan kamu shark ! hehee
terasa banyak kecemburuan didalm hati ni. HAHA :P

Ape ape semoga cinta kalian sampai ke syurga sygg :)

.shark.grown.up. said...

amin :)
insyallah, doa kan ye hehe