Tuesday, August 16, 2011

kau tau tak kau special??


manusia merata rata jalan atas bumi tapi kau apa orang kata, rare, unik, aku conclude hebat lahh


dalam banyak suku kaum dalam dunia, entah macam mana kau ada 10% je. tak ramai bless dengan apa kau ada. ramai kata kau cacat, tapi diorang sakit hati tengok kau ni jenis susah nak jumpa, susah nak ganti. kau hidup hari hari pun tahan tengok diorang yang baki 90% lagi tu.

tak faham kan?? aku saja nak ucap SELAMAT HARI KIDAL SEDUNIA untuk orang orang "berhaluan kiri" macam aku. korang ada kawan or family members yang kidal tak? better korang appreciate diorang wehh sebab populasi orang kidal world wide ni cuma 10% je ok!! very rare ok!!

kat sini aku nak state DUA benda aku tak puas hati bila sebut pasal kidal ni ok!

  • hal berkaitan hygiene. STATEMENT 1 : korang basuh ber*k guna tangan tu kan. eee kotor lah. FYI, kami sekalian kidal pun basuh ber*k guna tangan kiri but kitorang makan guna tangan KANAN ye. so hal hygiene ni tak de kaitan langsung. ulang suara,, TIADA KAITAN LANGSUNG!
  • pandangan macam tengok binatang dalam zoo / alien kena awet. STATEMENT 2 : wahh!macam mana korang tulis ni?? laju je pakai tangan kiri.sakit tak tulis pakai tangan kiri? *sambil tenung lama lama dengan muka curious gila* YE, terima kasih sebab appreciate kitorang, care pasal kitorang. tapi berpada pada lah kan. ni sampai nk terbeliak bijik mata tu tengok kitorang buat kerja. (yela orang buat kerja terbalik, memang la seronok nak kacau kan) bagi space sikit na..


btw, happy kidal day peps. I understand you and yes, I do care about you too lefty :)

2 comments:

KinaMissOne said...

Okay. Saya menghargai anda muncul dalam hidup saya kesayangan :)

kiss, hug and love you dear <3

.shark.grown.up. said...

hee tengs kesayangan :)
muah muah sikit