Monday, October 25, 2010

ape kene la dengan lelaki malaysia ni??

tajuk mega dada metro "kencing muka isteri"

mula2 malas nak ambil tau.. tapi bile dibace tajuk kecik2 nya.. mak ai.. memang aku menyirap.. sebab masakan tak sedap je da buat macam tu?? kau tu manusia ke binatang?? ish apelah nak jadi ye.. *aku da cakap style orang2 tua ni*

aku tak nak lah salahkan bulat2 kat pihak laki tu.. takut di chop bios lak kan.. sebab aku pun tak de kat tempat kejadian.. ok cerita yang aku baca kat metro si hubby yang kacak (ok kacak tu hanya penambah perasa je. tak tulis pown kt metro) balik ke rumah untuk makan. tiba2 sedang asyik makan2 dengan lahap.. PUITH.. "ape kau masak ni? rase macam tahi" (ok dialog ni pown ikot imaginasi aku) Dengan tak semena2 ditampa dilempang si hunny tu.. tak cukup lagi tu.. dibotak kan jugak si hunny tu oleh si hubby.. tambah hampas nya si hubby ni.. sempat kencing atas muka si hunny sambil2 tu lafaz cerai talak tiga.. *cube imagine tapi rase nak muntah darah*



nak tanye pendapat korang.. 1.adekah lelaki ini gile mental meroyan?? angkat tangan angkat tangan
ok.. 2.adekah perempuan itu bodoh sengal ubi kayu?? angkat tangan angkat tangan


ok bagi aku lelaki tu memang mental.. perasan tak dekat malaysia ni ramai sangat kan sekarang yang ada masalah dengan mental ni.. perasan tak?? kalau tak perasan meh aku imbau kes2 melibatkan proses gangguan otak ni..bulan puase dulu gempar dengan cerita suami dok tetak isteri n anak2 tiba2 sebab tak makan ubat gila.. ok2 ni kes baru je jadi.. isteri cuba bakar suami OKU hidup2 sebab lambat dapat duit JKM(kena terangkan jugak ke) erm.. so aku nasihatkan kat sini klau ade problem cepat2 la settel kan.. kalau susah sangat pegi bace belog aku sambil2 nyanyi lagu trouble is a friend.. ha kompen la masaalah korang tu hilang..



ok bagi perempuan tu pulak.. aku dapat rasekan deep in my heart*hehe.. bodoh sengal ubi kayu kerana bukan sekali dia da kena cam ni dengan si hubby terchenta.. da bekali kali.. dah lebih setahun kena dera fizikal mental tu tapi masih lagi temakan pujuk rayu si hubby tak guna tu.. memang dunia macam ni ke?? perempuan kena jadi bodoh sebab cinta..kena turut semua kata boyperen?? hish.. punya la banyak method kau boleh lari daripada si hubby durjana tu tapi kau pilih sepak terajang nya jugak.. talian nur ada.. just call 9991 (tak silap aku la) adelah nanti orang datang rescue kau..

p/s :

ok amek pengajaran ye adik2 sekalian.. kalau nak bercinta memang tak salah.. tapi jangan jadi buta sebab cinta ye adik2.. kalau lah kate kan abang kacak korang da start manja2 nk angkat tangan hinggap kat pipi korang.. kalau abang kacak korang jenis suka benda2 ganas terlampau.. kalau emo tiba2 tak tentu pasal.. mengamuk pecah2 kan barang atau paling psyco ugut bunuh diri.. piker la 40kali.. betul ke nak spend the whole life dengan orang macam tu.. ok sekarang aku cuak nak kawen.. membujang lame la aku*trauma

6 comments:

Ayuu said...

BEST.
bodo jantan skangg .
teeetttt!
HAHA. dah dapat tu jga la bebetul,
HAduI~~

.shark.grown.up. said...

taw x pe..
dlu b4 dapat mcm ayat manis dye tabo..
da dpt
hish

NURUL AMYLIZ said...

skrg ni sape2 pun leh jadi mental an, even student yg penat belaja pun leh gile and bunuh diri. huhu

well, nice info to share :)

.shark.grown.up. said...

hehe
tengs amyliz
tu la pasal..
ikot kan sangat perasaan tu..
bwk2 la mengucap..
susah sgt bwk2 la menguap.. pg tido :)

nuRuL aZieRa said...

cam hareemmje ko nye blog kan??
hahaha....banyak lak imeginasi melampau ko tuh...
sekeh nak??
weh...aq tag ko unt award...sila balas ye...=D

.shark.grown.up. said...

hee..
merepek yg berinfo x pe kn??
ok2
jap g aq reply ok