Saturday, October 16, 2010

nak meniaga?? mari ikot saya

....sebenarnya situasi yang aku rase sangat2 haram.. tapi tuk menyedapkan hati dan perasaan maka timbul lah title di atas ni,, jeling2 siket :) hehe

..ok ok,, balik ke cerite kite ye,, satu malam yang hening aku pergi ke tujuhsebelas (sevenELEVEN la) kerana poket semakin kering dan perut pula minta di isi,, yela zaman sekarang ni ape bende la yang tak berFULUS kan? kan?

langkah saje kaki ke dalam tujuhsebelas err,, sevenELEVEN (nak jugak) aku da start pelik2 tengok seorang lengloi yang pergh cantik molek and seksi la jugak,, lengloi tu tecegat je kat depan counter casher tu,, muke macam nak tanye sesuatu kat aku,, tapi dalam riak ragu2,,aku biarkan saje lengloi itu disitu,, ade misi kebuluran yang perlu diselamat kan ~hehe :) dalam aku try cocok2 duet dekat ATM tu kisah ini berlaku :

L.A(lelaki asing) LS(lengloi seksi)

LS : abang,, abang smoke x?
LA : smoke.. knape??
LS : ini saye nak kenal kan rokok baru jenama xxxx,, abang nak try?? ni rokok paling murah skung ni,,

.........
........

mak ai,, promosi gile2 loh,, sampai gune perempuan seksi dan sebagai nye,, aku wonder jugak la berape lah gaji lengloi tu ye?? sanggop bediri lama2 kat depan counter tu semate2 nak wat bende alah tu,, ish kamon la,,

disini baru aku rase lecturer kelas intro to masscom aku tak menipu or kencing kitorang budak2 baru tengok dunia ni haha

ini kerana beliau berpesan,, maka andai kata kalian2 semua mahu melariskan barang dagangan kalian,, maka hendak la kalian2 semua menggunakan :
  • perempuan seksi
  • tulisan besar dan cantik

*kalau muke macam ni iklan ubat ketiak pon tak laku..OK walaupun ada tulisan besa dan cantik kat baju tu*

so sekarang timbul satu idea yang bernas lagi tuntas,, nak tau tak?? taknk?? peduli ape aku,, ini belog aku,, hee,, meh ramai2 awek2 seksi kite bukak bisnes,, untung2 $$ (mata duitan kejap)

3 comments:

Killa92 said...

Ahaha 7E sek 7?

Nur Sakinah Miswan said...

Hahahahha . Superb Gempak promosi ! Hahahah :D
Ngek!

.shark.grown.up. said...

a'a dkt ngn momen 2,,
hehe promosi mmg begitu :))