Monday, October 11, 2010

the binary code,,

.1o1o1o.

ape ea mksod bende ne ye?? hehe aku pown tak taw,, konon2 nye nak cerite pasal 1o oktober 2010 tapi rase2 aku da telambat beberape jam dah ni,, tapi tak pela,, kalau aku nak cerite sape la yang boleh halang aku kan,, HAHA (kekwat plak)

petang2 hening 101010,, ENCIK KINA MISWAN melayangkan pesanan 10 wishes,,

  • love (hampir pasti)
  • smile (ill try)
  • healthy (always :D)
  • wealthy (insyallah..doakan la)
  • successful (amin.. final pown da dekat ni)
  • good looking (long way to go :P)
  • dreamly ( -.-)
  • lovely (~ngee)
  • happily ( semesti)


terima kasih kawan,,ade jugak la yang nak wish cam ni ea,, seronok + teruje rasenye hehe..
time2 macam ni la otak tibe2 cramp,, tak boley nak pakai,, konon2 nye nak study la tadi,, penghabisannye menghadap mukabuku yang sejuk suram tanpa hadir online orang yang lame ditunggu,, tadi pown SI DIA online sekejap cuma,, tambah tambah lagi bila SI DIA main tacing2.. haish,, ape la aku da buat ni,, tak pe tak pe,, biakan SI DIA sejuk dulu,, tenang shark,, tenang

2 comments:

K I E R A said...

Ya, tenang Shark, tenang :)

.shark.grown.up. said...

hehe
x de bende pown senanye,,
aq yg lbeh2
dye chill je :P