Thursday, October 21, 2010

no mencarut day start now

ok bende ni lawak kowt.. eva punya cara nak stop kan kemaraan carutan yang berleluasa kat dalam rumah ni,,

peserta2 terpilih ialah,,, *drum roll
  • eva
  • toth
  • zuyyin
  • sarmina
  • shark zen

ok lupe nak mention bahawa 1 carutan yang keluar memakan belanja sebanyak 50sen.. ok aku tau tak mahal bagi korang.. tapi bagi budak2 yang mengharap belas ikhsan mak bapak tuk sesuap nasi (ecece) bende ni agak mencabar OK..

setakat ni saje toth da pegang ranking 1st dalam arena ini,, diikuti rapat oleh shark zen. zuyyin tak mahu ketinggalan. sarmina juga telah tewas. eva je yang tegah bertahan ni.. tapi tak kan bertahan lama,, esok aku akan goda kau jugak eva.. tunggu la.. MUAHAHAHA (gelak evil)

p/s : sesiapa yang kenal nama2 di atas mesti ingat eva yang pegang ranking 1st an,, :P hehe

ish susah nye nak jaga mulut.. opss

2 comments:

ayuu said...

hah2.
kelakar,
aku pernah buat cara sama time bulan pose hari tu kat sekolah.
aku lahh ranking 1st.
*bangga.
last2.
bnyk gk duet keluar hasil caryutan ini. :P

.shark.grown.up. said...

hehe
susa kan nak jage mulut
:)
cabaran