Monday, November 29, 2010

tak bertajuk

sem 2 da masuk lebih kurang seminggu lepas.. kelas baru nak start hari ni.. minggu aku rajin tak mo pulak buat kelas.. ini minggu malas saya fahamm!! haish... oh,  ni pun nak mintak maaf awal2 kalau hencik belog ni tak akan dapat kasih sayang yang secukupnya daripada aku sebab cycle malas aku da datang balik :) (bile nye kau rajin shark oii)


muka excited budak sem 1 :)

da jadi senior ni teringat balik time2 jadi junior dulu.. innocent & masih comel2 je muka masingmasing.. err,, tak termasuk aku la kan.. sem 2 ni memang cam haramm J sikit la.. kelas semua memang stok2 aku tido awal.. mane tak nye.. deret dua hari kelas aku pukul 8setengah OK!! menggila awalnya.. ni aku bajet burung pown tak keluar carik makan lagi ni..

hari ni kelas aku start 11setengah.. PENGAJIAN ISLAM namenye :) .. cerita pasal pengajian ISLAM ni tiba2 aku jadi bengang.. bukan bengang sebab aku kena belajar agama balik tapi bengang dengan segelintir budak2 course aku ni..
"eh, I amek masscom ok.. perlu ke belajar agame balik??"

ha,, ni lagi aku meluat..

"I kena pakai tudung ke masuk kelas agama nanti? I tak biasa la"


haa.. aku tak tipu kan??

cehh.. aku memang tak nak campo urusan hidup kau kau kau semua tapi korang fikir la sendiri .. semua dah besar kan?? ape sekali pun kau kerja bila besar nanti,, MAHA KUASA tu boleh ke kau lupakan?? ade otak guna. jangan simpan je.. nanti berkulat..

cadangan aku lah.. kalau korang rase kelas agama ni tak berbaloi sangat tuk hidup korang di hari muka,, pergi la masuk kelas PENDIDIKAN MORAL TU.. bagi bermoral sikit otak2 korang tu ha.. eh cepat2 rasenye korang da lambat da ni nak masuk kelas.. kang lecturer tak bagi masuk lak kang..

p/s : tolong marah aku tau kalau aku malas pegi kelas :)

2 comments:

Jerung Tempang said...

hahaha. adeyh. ad jgk yg pkir mcm tu eh. kurg pndedahan btolla.

.shark.grown.up. said...

2 laa..
x boleh salah kan diorang jugak..
x blaja agame tyme tadika kowt