Wednesday, December 1, 2010

Aku Blogger ! So Whut ! grr

as salam semua .. nampaknye aku join lagi segmen kat blog encik BEN ni .. rase tercabar membuak buak kat dada tengok tajuk dia nih.. huhu.. ok jeling atas sikit .. HA macam tu la


klik klik sini


latar belakang si jerung..

masih kanakkanak yang nak berjinak jinak jadi remaja .. sweet sweet lapanbelas githu .. HAHA
aku anak selangor yang bangga (!) hidup kejap di metropolitan kuala lumpur atas urusan ilmu duniawi .. sedang belajar dalam bidang yang sangat amat diminati : MASS COMMUNICATION di IPTS ber"prestij" area2 selangor ni .. universiti tett tett namenye :)) aku budak baru belajar kalau salah tolong tunjuk kan ye?? ye?? TERIMA KASIH

apa pendapat anda tentang dunia belog?
first time masuk kelas ICT kat skolah dulu2 aku mintak cikgu aja buat blog dulu,, MOTIF? minat nak menulis .. aku ni pon jenis suka membaca .. blog banyak membantu aku dalam ape hal pun.. gossip pun lagi cepat tersebar through medium ni.. so kadang2 blog ni lagi bahaye la dari santau angin.. cerita kat blog ni lagi cepat tau.. tak main2..

sepanjang anda menjadi blogger, apekah perkara positif & negatif yang pernah anda alami?
memandang kan aku budak baru lagi dalam dunia blog mem belog ni.. setakat ni semua nya positif positif sahaja .. bila tengok ade orang baru kat peti melolong (shout box) tu rase best je kan.. pegi2 ziarah bagai.. kalau entry the boom memang bolehh sangkut :)


apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour?

eh buat blog boleh jadi famous ke?? (hehe soalan mengelak.. ecece) TIDAKLAH !! kalau nak glamour ke nak nama, baik masuk AF je .. cepat je naik.. tak payah nak perah perah otak fikir nak buat satusatu entry.. semua yang dihidangkan dalam meggie kembang ini adelah ikhlas dari aku sendiri.. tak ade agenda tersembunyi okie

banggakah anda menjadi seorang blogger??
*jom jerit ramai ramai*

S A Y A   B A N G G A  J A D I   B L O G G E R ! ! !

ok sekian terima kasih :))

7 comments:

momochan said...

hallo hallo..momochan datang ni :)

.shark.grown.up. said...

sila2 :)
jgn malu2 momochan

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

nurazzah8 said...

salam,

anak ni sebaya dengan anak auntie...

baru berblogging ya...? keep it up!

auntie azzah8

Azza Firza said...

salam singgah, teruskan beblogging ya, nice enry, jemput ke blog buruk saya juga ea (:

.shark.grown.up. said...

terima kasih semua :)
insyallah sampai ke blog semua nanti

Ayuu said...

yeah!
itu dia!
HAHA. gud2
love lahh