Monday, December 6, 2010

tag lagi

ini asfarina punye keje

RULE


once you have been tagged,
you are supposed to write a note with 25 random,
things, facts or goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.

ON YOUR MARK .. 
GET SET ..
GO !!!!!


# lahir tepat tepat pukol 5setengah pagi 5februari 92 .. same dengan chirstiano ronaldo githu :)
# sangat banyak sekolah .. tak caye? 
     TADIKA : pasti an naim klang ,, tadika islam hira' klang
    SEKOLAH RENDAH : sri al farabi klang ,, sk rantau panjang klang
    SEKOLAH MENENGAH : smk seri bintang utara kl ,, smk rantau panjang klang
# pengguna tangan kiri yang berjaya (kidal la tu)
# oh ya , berkelakuan separa lelaki .. kadang2 boleh transform jadi ayu .. ikot keadaan ye
# sangat minat aktiviti lasak .. tumbuk2 orang .. :)
# sangat suka berbahas + berpantun + jadi emcee (nak try tak :P)
# currently in love with muhd nor shafeeq roslan .. jangan kacau kami .. grr
# masih study kat UNISEL shah alam .. DIPLOMA MASSCOM terchenta
# anak kedua daripada 5 beradik yang kepoh :0
# bekas pelatih PLKN reluk rubiah lumut perak .. oh kenangan
# tak suka tido malam .. sebab tu time2 cam ni aku update blog
# orang cakap aku garang tapi kalau da kenal boleh main pijak2 kepala aku .. tengs la
# harapan nak jadi wartawan kat TV3 .. *wink*wink
# sangat banyak nama gelaran .. dari ratu semut sampai la medusa .. ha just name it..
# suka masak dessert macam puding caramel .. yummy
# lolipop is my best friend
# suka tangkap gamba muka pelik2
# tak suka layan cerita korea (tak faham nape ramai sangat suka)
# foreva and eva hitam jadi pilihan tapi wat masa ni in luv dengan yellow.. tapi hitam i love u more:')
# ha.. ketagihan mukabuku melampau
# aku tak tahu kenapa tapi binatang kesukaan aku PACAT .. best sebab natang ni tak berbulu..
# buku pertama aku baca : sleeping beauty okie hehe
# ketagihan terhadap GOSSIP GIRL and GHOST WHISPERE
# benci perokok ! 

p/s : sila tag diri anda :)

2 comments:

shinode said...

eley ko ske pacat sbb ko ske men picit2 drg en? xp

.shark.grown.up. said...

haha
betol la tu
seronok tengok natang tu tegedik gedik :))