Thursday, December 16, 2010

kontest Gambar Saye tak Cantik Kalau Tak Edit !

rajin pulak bejalan hari ni then nampak kontest ni .. join jom :)

 kelik di sini.. jangan rebut2 :)


INI BEFORE


abaikan kehitaman budak di atas ni :) .. wirawati negara ni.. woot woot
hehe sorry publisiti terlebih pulak



 

SETELAH AFTER :) (kat atas ni.. jeling sikit)

gambar ni saje2 tangkap masa diorang rakus bukak hamper acara nasyid dekat PLKN .. ni jela yang shark dapat.. T_T
hehe x dela.. even time ni kitorng tak dapat hemper terbesa , but kitorang sangat amat enjoy .. shark tak reti bernasyid ni, cuma jadi sang pendeklamator puisi .. (sang?)


tak percaye? tanya mereka :

4 comments:

haNem said...

mmmm..link belog dah letak kat ur bloglist??thanks join :)gud luck

Ayuu said...

yeah,
tanya saya tanya saya.
haha
tak smepat buat lg.
nanti ade mse saya buat :))

.shark.grown.up. said...

ok tengs alot :)

kinasmile:) said...

hehe. insyaAllah kalau rajin kina buat k shark :)