Friday, December 17, 2010

oh ini harassment ? !

hari kejadian : rabu (151210)
masa : 9 setengah
tempat kejadian : flat ****

*poyo cam nak buat report polis jap :)*

dunia ni memang makin terok. sape nak nafikan??  aku anggap tak de sape nak nafikan coz aku tak denga sebarang suara kat sini hehe..

seperti biasa,, aku and housemates yang malas nak masak keluar mencari sesuap nasi .. sedang tunggu cik zuyyin bersiap depan cermin aku da siap2 bukak grill, pakai selipa bagai.. tiba2.... JENG JENG JENG.. to be continue .. hehe acah je.. ok2 sambung balik.. aku terdengar suara kecik.. yela budak2 punye suare kan mesti lah kecik.. jangan nak fikir2 pasal hantu jembalang ni.. penampa kang jap lagi.. aku da la selalu dok rumah sorang2 :(

mule2 nampak macam comel je diorang dok menjerit kat orang bawah ni.. tapi tiba2 aku terdengar pulak ape yang diorang cakap.. ok la diorang bukan cakap tapi MAKI .. faham tak MAKI?? habis kelua semua word2 mencarut2 and aku rase mase aku budak2 dulu paling takut nak cakap benda macam tu.. takut kena cili ngan abah ibu .. sumpah word yang diorang pakai sangat2 tak proper and boleh buat jantung sape2 tecabut bila denga.. darah boleh mendidih tiba2.. otak boleh cramp kejap.. yang tambah pelik nye budak2 tu semua rata2 dalam umur 4 TAHUN ! YE 4 TAHUN.. aku wonder,, mane diorang belaja semua tu .. mak bapak diorang tak cili2 kan ke mulut diorang .. deras je word2 macam ba*i ,, pu****k,, si*l ,, banyak lagi la.. aku pown takut nak type kat sini.. takut kena lebel blog porn pulak nanti :)
word tu semua kelua just sebab budak bawah tu makan jagung salah seorang daripada budak2 tu sampai habis (!) jelas sangat kan diorang ni budak2 lagi..

kami sempat jalan sebelah budak2 ni tadi.. amboi bukan main lagi..
"hai sayang .. nak kenal boleh ?"

ok ini ayat yang keluar dari mulut BUDAK UMUR 4 TAHUN OK ! ! 
kalau terok da sampai tahap ni,, sape patot kite salahkan ?? ibu yang mengandong mungkin..

terasa dicabul denga ayat2 budak kecik tu.. boleh tak aku report polis???

4 comments:

kinasmile:) said...

pergh! Biar betul. Budak budak kecik camni skang. ish ish ..

Ayuu said...

haha.
piawai lah zaman bgini.
salah siapakah?
ibu mengandung mungkin.
banyk mencarut waktu mengandung dlu,
HAHA.

ish. segannya dgn stuasi bgini. trjadi pada ank bangsa sndri, eceh:)

woot-woot said...

omg omg..lempang laju laju la budak gitu ! grrr

.shark.grown.up. said...

eheh
2 la pasal..
kalau denga live lagi la boleh benanah telinge ni taw
sian tengok budak2 yg ter lebih belajar ni